VV Blankenham - ECO-supporter

11-04-2014Beste leden en supporters!

Een beter milieu begint bij onze eigen club!
Waar gaat dit nu weer over zullen jullie denken? Maar mooier kan het bijna niet.
• Jullie hebben namelijk allemaal afval wat gerecycled kan worden. Hiervoor moeten jullie op dit moment echter “moeite” doen om het in de juiste milieuvriendelijke afvalbak te krijgen.
• Jullie rijden allemaal een aantal keer per week naar ons voetbalcomplex.
• En als voetbalvereniging hebben we ons verbonden aan ECOsupporter®.
Op het oog zaken die helemaal niets met elkaar te maken hebben. Maar het concept ECOsupporter zorgt er juist voor dat we door deze 3 ingrediënten te combineren met zijn allen de club financieel kunnen ondersteunen, zonder dat het ons zelf iets kost! Sterker nog, we komen zelfs gemakkelijker van ons recyclebaar afval af.

In te zamelen afvalstromen
Het concept is eenvoudig. Vanaf april 2014 staan er op bij het Dorpshuis de Skulpe (achterkant) afvalcontainers te staan:

-Een container voor frituurvet
-Een container voor kleding
-Een container voor kleine elektrische apparaten

Als jullie thuis, op het werk, bij familie, bij de buren, enz., afval hebben wat bij deze groepen hoort dan neem je dat mee als je naar het Dorpshuis komt en gooit het in de betreffende bak.

ECOsupporter komt periodiek de bakken legen, weegt hoeveel erin zit en maakt het daarbij behorende bedrag over naar de vereniging. Termen als; win-win-win, kind kan de was doen of 1 + 1 =3 zijn hierop dus echt van toepassing.

Help de vereniging
Onze oproep aan jullie is dan ook om aan dit initiatief mee te doen en op deze manier de vereniging te ondersteunen en daarbij ook nog het milieu een handje te helpen.

Op deze manier genereren we groen geld voor de club!!

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur


 
Er zijn nog geen reacties.
 

Laat een reactie achter

Je naam:
Je e-mail adres:
Je bericht:
 
   Hoofdsponsor:
   Buienradar:

© VV Blankenham 2024 | website : Alstro Media